Sommarleggings

Zomer legging

Eindelijk kunnen we pronken met het coolste nieuws van de zomer: ZacZess zomerleggings met AirFlex, die op 1 juni wordt gelanceerd!


Herken je het dat je, ondanks het dragen van een dunne panty, je op een zinderende zomerdag gevangen en bezweet voelt in een broek met lange pijpen? Maar ik denk dat velen van ons denken dat korte broeken niet in het zadel passen. Met een volledig bedekkende broek wordt je huid beschermd tegen het zadel en worden de schrammen geminimaliseerd als je eraf valt of als je te dicht langs een doornige struik rijdt. Degenen onder ons die een korte broek in het zadel hebben geprobeerd, weten dat deze niet bijzonder comfortabel is, omdat het kalfsleer in de kuit knelt en de wrijving van het zadel tegen de huid schuren veroorzaakt...


Vergeet het idee van korte broeken op stal en bekijk onze zomerleggings die we zo luchtig mogelijk hebben gemaakt, terwijl ze volledige dekking bieden en je beschermen als een gewone legging.

AirFlex wat is het?

AirFlex is een materiaal met maximale flexibiliteit en stretch dat bestaat uit vele kleine ventilatiegaatjes die het vermogen van het kledingstuk om te ademen vergroten. De eigenschappen van het materiaal maken het optimaal voor kleding met hoge eisen aan ademend vermogen en ventilatie. 


Vind je onze Ohio rijleggings leuk? Dan denken wij dat je dol zult zijn op onze nieuwe zomerleggings! De pasvorm, maattabel en het materiaal zijn hetzelfde als de Ohio rijleggings, dus als Ohio bij jou en je lichaam past, passen onze zomerleggings gegarandeerd ook bij jou.


"Het is eigenlijk niet de eerste keer dat we een zomerse rijlegging op de markt brengen, al in de zomer van 2019 hebben we een leggingmodel uitgebracht genaamd Sidney met ventilerende mesh-panelen. Nu 4 jaar later komt het vervolg dat meer dan twee keer zo goed is al zeg ik het zelf. 


Waarom we tot nu toe hebben gewacht met het uitbrengen van een paar zomerleggings, is waarschijnlijk vooral te wijten aan het feit dat we de afgelopen jaren op safe hebben gespeeld en productreleases hebben uitgebracht op modellen en kleuren waarvan we weten dat ze werken. Dit jaar vatten we moed, zowel qua kleur als qua vorm, van onze nieuwe producten en ik ben er dol op! Het is leuk om te zien dat de paardensport, die verder zo traditioneel is, zijn armen opent voor producten die er niet uitzien als alle anderen." - Julia Ekberg





Terug naar blog