ZacZess

Ontdek de magie van de nieuwe wedstrijdcollectie van ZacZess

We zijn ongelooflijk enthousiast om iets speciaals te delen: onze nieuwe wedstrijdcollectie die geschikt is voor vele hippische disciplines, gemaakt met passie en precisie om u bij elke stap van uw komende wedstrijdseizoen te begeleiden. 🎉

Ontworpen met jou als rijder in gedachten.

Heb jij je ooit gevangen gevoeld in de uitdrukking ‘om aardig te zijn, moet je pijn lijden’, heb je last van zweterige jassen en strakke broeken die het magische moment met je paard verstoren? Wij herkennen het dilemma en zijn ruim een ​​jaar bezig geweest met het zoeken naar de kleine details waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken over je raceoutfit. Nu kunt u zich tijdens elke wedstrijdrit volledig concentreren op uw eigen prestaties en de interactie met uw viervoeter.


We zijn er trots op dat we eindelijk de resultaten van ons werk kunnen presenteren. Net als bij onze andere producten heeft elk kledingstuk uit onze wedstrijdcollectie een geweldige pasvorm en is ontworpen om je een gevoel van vrijheid te geven zonder dat dit ten koste gaat van de stijl.


Wellington Racing Jacket: zachtheid en elegantie

Van alle producten in onze collectie willen we vooral ons Wellington-racejack benadrukken: een echt pareltje. Het bootst niet alleen de elegantie van het traditionele racejack na, maar overtreft het met een ongeëvenaard zacht en soepel materiaal. Het is iets compleet nieuws in de paardensport en daarbuiten.


Het vinden van de juiste pasvorm op een racejack kan een uitdaging zijn. Ofwel is het te groot en gezwollen, ofwel te strak met knopen die eruit lijken te willen springen. Wellington lost dit dilemma op door rekbaar materiaal en een discrete ritssluiting aan de binnenkant van de buitenste knopen aan te bieden. Het geeft je de mogelijkheid om de pasvorm zelf aan te passen zonder concessies te doen aan de stijl.


Bent u de zakken beu die fladderen of na elke wasbeurt gestreken moeten worden? Met Wellington behoort dit tot het verleden. De onzichtbare magnetische knoppen op de zakdeksels zorgen niet alleen voor een naadloze esthetiek, maar ook voor een praktische oplossing die uw rijcomfort en concentratie verbetert.


Londense wedstrijdleggings: het beste van twee werelden

Toen we onze Ohio wedstrijdleggings introduceerden, werden we overweldigd door de enthousiaste reacties van jullie, onze geweldige ruiters. Het was ons duidelijk dat er een sterke vraag was naar een legging die niet alleen comfort bood, maar ook de elegantie die nodig is voor een belangrijke wedstrijdrit. Daarom hebben we naar uw wensen geluisterd en het perfecte kledingstuk voor uw wedstrijdbehoeften gecreëerd: London hybride leggings.


Londen is een samensmelting van het beste van twee werelden. Net als een rijbroek zijn ze met zorg ontworpen om de elegantie en stijl te behouden die op het circuit vereist is. Tegelijkertijd geven ze je de perfecte pasvorm en het comfort dat je van een legging verwacht. Het is gewoon het beste van twee werelden.

Hagen wedstrijdtop: Elegantie door de kleine details 

De Hagen is zowel stijlvol om zelfstandig te dragen als praktisch om onder de wedstrijdjas te dragen dankzij de strakke pasvorm. Met een medium kraag en onze kenmerkende Z op de ritssluiting streven we ernaar dat de Hagen wedstrijdtop de perfecte finishing touch is voor je wedstrijdoutfit.


We hebben zorgvuldig gekozen voor een heldere accentkleur voor onze Hagen-wedstrijdtop, en dat is niet alleen om esthetische redenen. De lichte kleur vermindert het risico dat de witte gebieden na het wassen hun knapperigheid verliezen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat je wedstrijdoutfit net zo elegant blijft als vanaf het begin, zelfs na herhaaldelijk wassen.


Elk detail is zorgvuldig doordacht om stijl en functionaliteit te combineren, en we zijn ervan overtuigd dat Hagen jouw favoriet zal worden in de wedstrijdarena.
 


Ely wedstrijdhandschoen: Last but not least

We zijn overweldigd door de geweldige reacties die we hebben ontvangen op ons kleinste maar essentiële product, de Ely rijhandschoen, sinds de lancering in de zomer van 2023. Na vele verzoeken van onze klanten zijn we verheugd deze ongelooflijke handschoen ook in het wit te introduceren , naast de eerder succesvolle Ely Black. Deze wedstrijdhandschoen is niet zomaar een handschoen; het is een beleving voor iedere rijder die in iedere rit naar perfectie streeft.


Net als zijn voorganger, Ely zwart, is de Ely rijhandschoen een meester in zachtheid en flexibiliteit. Deze eigenschap bevordert een ongeëvenaarde verbinding tussen ruiter en paard. Elke kleine beweging wordt een dialoog en elke aanraking wordt een gesprek als je deze geweldige handschoenen draagt. 


Het mesh aan de bovenkant van de handschoen zorgt voor bewegingsvrijheid en zorgt ervoor dat je niet oververhit raakt, zelfs op de heetste racedagen.



Linn och Julia med en klädställning

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze gemeenschap van ruiters die houden van het beste in de paardensport en deze waarderen. Onze wedstrijdcollectie bestaat niet alleen uit kleding, maar maakt deel uit van je eigen verhaal te paard.

Dus welkom in een wereld waar elegantie en vreugde elkaar ontmoeten - welkom bij onze gloednieuwe wedstrijdcollectie.

Terug naar blog