Lär känna ZacZess nya Hybridleggings
 

We zijn ongelooflijk blij om eindelijk onze nieuwste toevoeging aan de rijbroeken collectie te onthullen - de London Hybrid Leggings. We geloven dat deze de nieuwe bestseller voor ZacZess zullen worden! Om je inzicht te geven in het creatieproces, hebben we gesproken met Julia, de ontwerpster achter deze innovatieve hybride rijleggings.

Kun je ons iets vertellen over je visie toen je begon met het ontwerpen van de hybride rijleggings?

"Absoluut! Toen we begonnen met het werken aan de hybride rijleggings, was ons belangrijkste doel om een kledingstuk te creëren dat het beste van beide werelden combineert - de klassieke stijl van traditionele rijbroeken en het superieure comfort van moderne leggings. Ik wilde iets creëren dat niet alleen goed uitziet, maar dat ook rijders in staat stelt zich vrij en comfortabel te voelen in het zadel.

Als je goed kijkt, zul je merken dat de details en snit van de leggings veel weg hebben van ons vorige rijbroekenmodel 'Miami.' Ik vind Miami de stijlvolste broek in ons assortiment, maar het materiaal was te stijf om de perfecte pasvorm te krijgen - het stevigere materiaal paste niet helemaal bij onze doelgroep. Om ervoor te zorgen dat het ontwerp niet verloren ging, aangezien ik echt van de esthetiek houd, heb ik het verder ontwikkeld om een geheel nieuwe broek te creëren waarvan ik denk dat deze veel beter bij onze doelgroep past. Onze Ohio rijleggings zijn het meest geliefde model onder onze klanten dankzij de pasvorm. De visie bij het begin van het project was dus om de verfijnde details van Miami te combineren met de perfecte pasvorm van Ohio."

 


 

Het klinkt fantastisch! Kun je ons iets meer vertellen over hoe het proces verloopt bij het ontwikkelen van een nieuw model?

"Je moet beginnen met een duidelijke visie, net zoals ik eerder noemde, waarbij we een stijlvolle rijbroek hebben genomen en deze hebben omgevormd tot iets zo comfortabel als een paar leggings. Daarna is het belangrijk om de doelgroep te identificeren, en in dit geval had ik onze Ohio-liefhebbende klanten in gedachten. Ik weet dat pasvorm en comfort cruciaal zijn voor deze doelgroep, en ik wilde een paar broeken creëren die net zo comfortabel waren als hun favoriete leggings, maar geschikt voor wanneer ze zich wat meer gekleed wilden voelen. Wat betreft materialen is het cruciaal voor de pasvorm en het gevoel. Het materiaal van Ohio is fantastisch, en ik heb de eigenschappen ervan gebruikt om de hybride rijleggings te ontwikkelen. Om extra compressie en een luxueuzer gevoel te bieden, is het materiaal van London iets dikker dan Ohio, maar met dezelfde fantastische samenstelling en eigenschappen.

Het proces van idee tot mogelijke lancering duurt meestal ongeveer 1,5 jaar, langer dan je misschien denkt, maar er moet veel op elkaar worden afgestemd. Werken met nieuwe materialen vereist nauwkeurige aandacht voor pasvorm en maatgidsen, wat het meest tijdrovende deel is. Om de pasvorm te waarborgen, betrek ik meestal enkele van onze meest loyale klanten om de nieuwe maten te testen en feedback te verzamelen."

 

Hoe voel je je persoonlijk over ze?

"Persoonlijk ben ik overweldigd door het resultaat, haha! Met de brede tailleband en de flexibele pasvorm denk ik echt dat ze fantastisch zijn geworden. Ik geloof echt dat we onze loyale Ohio-klanten zullen kunnen aantrekken om dit nieuwe model uit te proberen.

Het is altijd een beetje lastig als je een gevestigde model zoals Ohio hebt, dat al zoveel jaren een favoriet is onder onze klanten. Ik heb echt deze klanten in gedachten gehouden tijdens het ontwikkelen van de hybride rijleggings, en ik ben zo enthousiast om hun reacties op de pasvorm te horen. Ik weet dat velen een meer geklede leggingmodel hebben gevraagd waarbij ze ook een riem kunnen gebruiken, dus ik denk dat deze leggings aan hun verwachtingen op alle manieren zullen voldoen."

Heel erg bedankt, Julia, voor het delen van je inzichten over het model. We kijken echt uit naar de lancering van deze hybride rijleggings op de markt en zijn ervan overtuigd dat ze een groot succes zullen worden onder ruiters over de hele wereld. Met de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit zijn we er zeker van dat deze leggings gewaardeerd zullen worden door iedereen die van rijden houdt.

4o mini

.